Виставки \ Exhibition

3D колеції

Наша спільна робота з фотографом Дмитром Крахмалюком по створенню колекції тривимірних зображень народної ікони є надзвичайною подією в світі мистецтва та культурної спадщини. Цей проект поєднує в собі мистецтво, історію і новітні технології, і дозволяє нам переосмислити та передати красу і значення народних ікон.

Дмитро Крахмалюк, з його великим досвідом та професійністю у світі фотографії, став ключовою постаттю у цьому проекті. Його здатність вловлювати кожен момент і передавати емоції через об’єктив камери – це справжнє мистецтво. В його руках ікони набувають нового життя та глибокого значення.

Процес створення колекції тривимірних зображень народної ікони почався зі створення фотографій ікон, які вже є частиною нашої культурної спадщини. Подальша робота включала в себе обробку та розробку тривимірних зображень ікон. Ми застосовували передові технології для створення вражаючих тривимірних реконструкцій, які дозволяють глядачам роздивлятися ікони з будь-якого кута та навіть відчувати їх глибину.

Ця спільна робота не лише відкриває нові можливості для мистецтва та культурної спадщини, але й розкриває перед нами неймовірну красу ікон, яку ми можемо досліджувати більш детально та глибше, ніж будь-коли раніше. Вона також сприяє збереженню цих важливих об’єктів нашої історії для майбутніх поколінь.

Спільна робота з Дмитром Крахмалюком є великим досягненням і важливим внеском у світ мистецтва та культури. Ми віримо, що ця колекція тривимірних зображень народної ікони принесе радість і натхнення багатьом людям і допоможе відкрити нові горизонти для розуміння історії та мистецтва.

Більше про колекцію ікон можна дізнатись тут


Фотовиставки

27 липня о 12:00 у Рівненському обласному краєзнавчому музеї відкриється виставка робіт українського репортажного фотографа Едуарда Крижанівського ( https://www.facebook.com/edik.kryzhanovsky) «Квіти війни». В експозиції буде представлено вражаючі кадри, які передають миті бойової роботи українських артилеристів. Світлини зроблені за допомогою “Ukrainian Witness” під час робочої поїздки на Бахмутський напрямок. Фотографу вдалося зафіксувати роботу самохідних гармат «Піон» українських артилеристів 43-ї окремої артилерійської бригади ім. гетьмана Тараса Трясила.

Про виставку розповість особисто Едуард Крижанівський, експозицію буде доповнено уламками артилерійських снарядів із фондів РОКМ, іншим асоціативним предметним рядом. Також планується показ відеонарізки з кадрами бойової роботи артилерії ЗСУ.